22 november 2017

Health Management

Healthtech

Executive Business Health Management staat voor investeren in een vitale toekomst, door een divers pakket van producten en diensten. Executive Business Health Management biedt een omgeving waarin we topsporters, ondernemers, CEO’s en topmanagement op vele manieren ondersteunen in hun gezondheid.

Mensen die presteren op topniveau weten heel goed dat het een aanslag kan zijn op je gezondheid. Naast voldoende slaap, minder stress en meer beweging past gezonde voeding in een gezond leefpatroon, waarin we ons fit en vitaal voelen. Lange dagen, de stress, niet altijd gezond eten, niet voldoende lichaamsbeweging et cetera kunnen je gezondheid parten gaan spelen. Daarbij wordt niet alleen je innerlijk negatief beïnvloed (mentaal en organen), maar ook je uiterlijk. Gelukkig is daar nu echt wat aan te doen en wel op basis van iets heel bijzonders en dat is ons eigen DNA. DNA is de basis van ons leven en iedereen heeft zijn of haar eigen unieke DNA.

PERSONALIZED WELLNESS COACHING

Dat te veel of ongezond eten slecht is voor je gezondheid weet iedereen inmiddels wel. Kunst is om zelf de touwtjes in handen te houden en de goede keuzes te maken. Samen met voldoende bewegen vormt gezonde voeding de basis voor een gezond gewicht en lichaam. Dat zorgt weer voor een kleinere kans op chronische ziekten, zoals hart- en vaatziekten, diabetes en een aantal vormen van kanker. Daar kan je dus zelf invloed op uitoefenen. Een hele nieuwe aantrekkelijke tool om aan Age & Health Management te doen, is de module Diet/Healthy Nutricion van het Zwitserse bedrijf iDDNA. Zij hebben een App ontwikkeld met Kunstmatige Intelligentie die jou elke dag vertelt wat je moet eten en drinken om topfit te blijven. Het is een unieke actieve online voedingsconsultant in je handpalm en je hoeft je daardoor nooit meer af te vragen wat je elke dag moet eten of drinken. Het voedingsadvies is afgestemd op een uitgebreid DNA-rapport uit Amerika dat op basis van wat wangslijm is gemaakt. Ruim 820.000 genen en 1592 biomarkers worden geanalyseerd. De gegevens van dit uiterst persoonlijke rapport worden in de App verwerkt en je hebt daardoor  continu de best mogelijke ondersteuning om je gezondheidsdoelstellingen te behalen en te behouden.

Een afspraak maken?

Executive Business Private Office is de in Amsterdam gevestigde  provider van alle iDDNA-diensten en producten voor Midden-Nederland. Vragen over de modules van iDDNA, de tarieven, het aanvragen van een brochure of het maken van afspraak voor een intakegesprek is mogelijk door een e-mail te sturen naar info@executivebusiness.nl. of vul het contactformulier in.