7 maart 2020

Luxury Interior

ONTWERPSTUDIO

STYLE IS A WAY TO SAY WHO YOU ARE WITHOUT HAVING TO SPEAK

Professionele hulp nodig bij de inrichting van uw woning of bedrijfsruimte? Een kloppend interieur is een tijdrovende zoektocht naar een verzameling meubels en materialen die jouw persoonlijkheid weerspiegelen. Bij Executive Business design nemen we u graag mee op deze ontdekkingsreis. Van een doordacht interieurontwerp tot de styling. De interieurdesigners zorgen voor alles voor de lay-out en inrichting van uw woning, van plattegronden tot kleurenschema’s en van wandbekleding tot meubels. We hebben de kennis, ervaring en middelen om u door het proces te leiden en uw project succesvol te maken. We denken mee en adviseren over toepassingen en gebruik van meubels, verlichting en raamdecoratie. Van überhippe kantoren en trendy appartementen tot elegante herenhuizen, luxueuze villa’s en karakteristieke panden. We hebben een uitgebreid netwerk van vakmensen met wie we uw interieurwensen kunnen vervullen. Denk aan designers, meubelmakers, staalspecialisten en stylisten. Na een passende begroting en een afgestemd interieurontwerp, worden de juiste bedrijven, producten en merken voor uw interieur geselecteerd. Door onze brede ervaring hebben we een groot relevant netwerk opgebouwd en voor vele gerenommeerde cliënten hun projecten succesvol gerealiseerd. In opdracht van gerenommeerde makelaarskantoren en vastgoedbeleggers verzorgen we een high-end interieur styling, welke zorg draagt voor snelle verkoop met veelal hogere opbrengst.

Streven naar perfectie

Tijdens haar werkzaamheden voor Executive Business Private Office merkte de creatieve Jill Lindeblad dat woningen die fraai ingericht waren en de sfeer ademden van thuis, veel sneller werden verkocht dan leegstaande of sfeerloze huizen. Dit betekende de start van Executive Business Design waarmee ze inmiddels voor talrijke gerenommeerde makelaarskantoren projecten succesvol heeft gerealiseerd.

Kunst & Creativiteit

Onze diensten zijn:

  • Plattegrond op basis van Autocad
  • Kleurenschema’s en materiaal advies
  • Lichtplan
  • (re)Styling

Naast het ontwerpen, kunnen we ook het gehele project van begin tot eind begeleiden. Wilt u ook een bijzonder interieur op maat? Neem voor een persoonlijk interieuradvies contact op met Jill Lindeblad.

Photography, Hair and Make-Up by Hugo Portier