Kantoor Executive Business Private Office verhuist naar Amsterdam

Executive Business Private Office

Met ingang van 1 oktober 2016 werkt Executive Business Private Office vanuit de business club van Spaces in Amsterdam. U kunt ons vinden op Herengracht 124-128, 1015 BT, Amsterdam, Noord-Holland Ons telefoonnummer en mailadres blijft uiteraard hetzelfde. Op afspraak bent u van harte welkom in onze nieuwe ontvangstruimte.

Vanaf januari 2017 wordt via een advertentie op de eerste pagina van het online nieuws magazine Amsterdam Today,  ondernemers, directeuren en managers gewezen op het gemak van een chauffeur van Executive Business Private Office. Want de tijd die u bespaart als u gereden wordt door een chauffeur van Executive Business Private Office is onbetaalbaar.

*Executive Business Private Office, Amsterdam Today,  MKB-Persberichten and Freelance Journalism are based in Amsterdam and are operating businesses of Paradigmata Media.

eb-logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *