Club33 zoekt bijzondere locaties voor haar Pop-up restaurant

Club33

In Amsterdam is het concept van pop-up restaurant Club33 niet meer weg te denken. Bijzondere locaties zoals in leegstaande gebouwen, boten of penthouses worden optimaal benut door ze om te bouwen tot tijdelijke, hippe restaurants en bars waar vooral wordt gewerkt met seizoensgebonden, lokale producten. Het afgelopen jaar hadden we er meer dan ooit en het ziet er naar uit dat dit nog maar het begin is.

Sinds 2016 brengt Club33 een fikse dosis internationale energie in onze hoofdstad. Club33 is een besloten restaurant en één van de weinige Amsterdamse clubs met internationale allure. Niet zo gek dat niet alleen bekende Nederlanders maar ook wereldsterren van formaat die Amsterdam aandoen, een bezoek brengen aan de club. Op een geheime locatie in Amsterdam is een VIP-ruimte verborgen met een haast mythische status. Slechts een beperkt aantal personen hebben toegang tot de Club die nu al tot de meest extravagante hang out van Amsterdam wordt gerekend.

Opportunity

Een mooie kans voor prachtige panden die nu gewoon maar leegstaan, omdat er geen investeerders gevonden kunnen worden en een mooie bijverdienste voor mensen die in het bezit zijn van een bijzonder object of woning op een prachtige locatie.

Interesse

Ben je in het bezit van een bijzonder object of woning in of rond Amsterdam en heb je interesse om een samenwerking met Club33 aan te gaan, neem dan contact met ons op via: Info@ExecutiveBusiness.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *