Cars and Business: Indian Summer tour 26-10-2017

De twee mannen achter Cars and Business zijn Sjoerd van Stokkum en Lars Bense. Als fulltime petrolhead schrijft Sjoerd van Stokkum al twintig jaar over leuke, snelle en sportieve auto’s en is hij tevens bedenker van Neerlands eerste echte supercarrally: The Quote Challenge. Lars Bense is al ruim 15 jaar ondernemer, heeft van netwerken zijn werk gemaakt en gecombineerd dit met zijn passie voor supercars.

Cars and Business is een businessclub voor ondernemers met een bijzondere auto. Dan moet je denken aan namen als Ferrari, Porsche, Bentley of Aston Martin. Maar zij laten zeker ook snelle Audi’s (RS) en BMW’s toe (M). Alleen een mooie auto volstaat echter niet om lid te kunnen worden; ze kijken zeker ook naar de ondernemer achter de auto. Genieten is bij Cars and Business de hoofdregel. Hun club telt zo’n 200 leden en kenmerkt zich door mooie (auto)tripjes in binnen en buitenland. Ook organiseren ze high end Formule 1-reizen voor onze leden en diverse circuitdagen.

Exclusieve en exotische supercars bij Het Amsterdamse Proeflokaal

Het Amsterdamse Proeflokaal dat ligt aan het vernieuwde Stadionplein is een uniek restaurant waar je graag heen gaat om heerlijk te eten, te drinken, te proeven en nog veel meer. Buiten hebben ze twee fraaie terrassen waar het goed toeven is en waar je je meteen prettig voelt. Binnen is een avontuur op zich. Je kunt op allerlei plekken terecht, want beneden kun je uitgebreid ontbijten, brunchen, lunchen, dineren of bij de bar een zalige cocktail drinken en op de enorme eerste verdieping zijn tal van mogelijkheden om met je familie of vrienden lekker te loungen of zelf eventueel te werken en diverse ruimtes hebben een eigen keuken waar je bijvoorbeeld workshops kunt houden of over wijn, bier en over de geschiedenis van eten in Amsterdam geïnformeerd kunt worden. Teveel om op te noemen. Kom zelf even kijken en ervaar de schitterende ambiance.

De uitstekende ligging van Het Amsterdamse Proeflokaal biedt nog meer mogelijkheden. Dat was Sjoerd van Stokkum van Cars and Business ook opgevallen. lees hier ons verslag over exclusieve en exotische supercars van Cars and Business bij Het Amsterdamse Proeflokaal op ons magazine Amsterdam Today.

26-10-2017

Hier kun je je aanmelden voor de Indian Summer tour van 2017
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *