Word meegevoerd op een ontdekkingsreis langs indrukwekkende smaken van Japan, China en Thailand.

Sakura

Bitterzoet catering opent het lenteseizoen met een nieuw Japans Hanami menu in het voor de gelegenheid Aziatisch geïnspireerde Club 33. Hanami ook wel Bloemenkijkfeest genoemd is een Japanse feestdag. De Japanse Sakura (sierkers) komt in het voorjaar tot bloei. De sakura is altijd een symbool geweest van de vergankelijke schoonheid in Japan. Ze is nauw verbonden met de samoerai en met de bushido. Het leven wordt beschouwd als mooi en kort, een beetje zoals de kersenbloesem.

Hanami menu

Net als Bitterzoet catering culinaire vertolking van de 7 sins (7-gangen gebaseerd op de 7 hoofdzonden) heeft ook de intense, maar toch verfijnde, Aziatische smaken van het Hanami menu 7-gangen en is een ode aan de mooie smaken en texturen uit het Verre Oosten. BitterZoet catering verzorgt op echte pareltjes in en rond Amsterdam private events. Klanten komen bij BitterZoet catering als ze net dat beetje extra zoeken. Waar en wanneer ze ook koken. Ontvang je internationale gasten en ben je op zoek naar de echte Amsterdamse ervaring? Cub 33 en BitterZoet catering organiseren samen unieke culinaire ervaringen, waarbij ze flink uitpakken om jou te verrassen.

Verwacht Het Onverwachte

Voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking neem dan contact op via Info@BitterZoet.Shop

Photo by Marufish on Foter.com / CC BY-SA

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *