Als Palladium Membercard houder kunt u de culinaire vertolking van de 7 sins reserveren

Club 33

BitterZoet werkt samen met de culinaire top van Nederland, verenigd in Club33. Als Palladium Membercard houder kunt u de culinaire vertolking van de 7 sins reserveren. U geniet dan van haute cuisine, inclusief begeleidende cocktails en wijnen.

Crème De La Crème

Club33 is een besloten restaurant en één van de weinige Amsterdamse clubs met internationale allure. Niet zo gek dat niet alleen bekende Nederlanders maar ook wereldsterren van formaat die Amsterdam aandoen, een bezoek brengen aan de club. Op een geheime locatie in Amsterdam is een VIP-ruimte verborgen met een haast mythische status. Slechts een beperkt aantal personen hebben toegang tot de Club die nu al tot de meest extravagante hang out van Amsterdam wordt gerekend.

Shh..it´s a secret

Een Frans-internationale keuken met een warme eclectische en serene uitstraling in een mystieke omgeving. Na een aantal lychee strawberry mojito’s aan de bar verplaatst het bruisende gezelschap naar The Loft, waar prachtige glazen eettafels gemaakt van driftwood staan en waar elke kosmopoliet zich ongetwijfeld thuis zou voelen. Al helemaal als de smaken worden vergezeld door de fijne beats van de dj. Je waant je in Saint-Tropez met een vleugje Marrakech maar op de achtergrond hoor je de klanken van de Westerkerk. Laat je meenemen op een culinaire tocht, gemaakt met innovatieve seizoensproducten waarbij het ene ingrediënt nog zinnenprikkelender is dan het andere.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *